.

.

DAXINIU Mini háromlábú Állvány GoPro Monopod Stabilizátor Okostelefon DSLR Kamerák OSMO Feiyu Zhiyun Sima Q Gimbal Tartozék Fényképezőgép Kiegészítők (Szín : Kit A)

DAXINIU Mini háromlábú Állvány GoPro Monopod Stabilizátor Okostelefon DSLR Kamerák OSMO Feiyu Zhiyun Sima Q Gimbal

HUF 8680.50

Összeg
Készleten

Használata : Akció Fényképezőgépek,Okostelefonok,Tükör Nélküli Fényképezőgép-Rendszer.Háromlábú állvány a szép Stick - Lehet telepíteni önarckép botot, engedje el a kezét, majd élvezze a képeket szabadon.Háromlábú állvány a Stabilizátor-használható stabilizátor, így tud állni az asztalon, vagy a padlón, élvezze a videó forgatás vagy fotózás. 2 az 1-ben Multi Használja - Rugalmas váltás állvány be kezelni, nem kell, hogy vegye le, de könnyen lehet, hajtsuk fel a tárolás.Stabil Felvételi-Lő, még pedig a film képek jobb a mini állvány, nem kell aggódni, remeg.Termékleírás : Szín : Black Material : Plastic Screw : 1/4"-20 Folded Magasság : kb. 78mm/3.07 inch Expand Magasság : kb. 35mm/1.38 inch Diameter : kb. 30mm/1.18 inch Description : háromlábú Állvány a szép Stick - Lehet telepíteni önarckép botot, engedje el a kezét, majd élvezze a képeket szabadon.Háromlábú állvány a Stabilizátor-használható stabilizátor, így tud állni az asztalon, vagy a padlón, élvezze a videó forgatás vagy fotózás.2 az 1-ben Multi Használja - Rugalmas váltás állvány be kezelni, nem kell, hogy vegye le, de könnyen lehet, hajtsuk fel a tárolás.Stabil Felvételi-Lő, még pedig a film képek jobb a mini állvány, nem kell aggódni, remeg.Erős kompatibilitás-lehet használt TÜKÖRREFLEXES kamerák, akció kamerák, mobil telefonok.A telefon készülék kompatibilis a 4"-6" mobiltelefonok.Megjegyzés : a Berendezés, valamint egyéb kiegészítőket nem tartalmazza.Kérjük, válassza ki a megfelelő opciót megrendelés előtt, ha bármilyen kérdése van, kérjük, lépjen kapcsolatba az eladóval.A Csomag Tartalmazza : Készlet : 1* Mini Állvány, 1* Telefon Clip Kit B : 1* Mini Állvány, 1* Adapter (A Go Pro).

Jellemzők

Color:
Black
Material:
Plastic
Screw:
1/4-20
Folded Height:
approx. 78mm/3.07inch
Expand Height:
approx. 35mm/1.38inch
Diameter:
approx. 30mm/1.18inch
Description:
Tripod Stand for Selfie Stick- Can be installed on selfie stick, release your hands and enjoy your selfie freely. :
Tripod Stand for Stabilizer-can be used on stabilizer, so can stand on the table or floor, enjoy your video shooting or photography. :
2 in 1 Multi Use- Flexible switch from tripod into handle, no need to take it off and easy to be fold up for storage. :
Stable Shooting-Shoot still and movie images better with our mini tripod, no need to worry shaking. :
Strong compatibility-can be used on SLR cameras, action cameras and mobile phones. :
The phone clip is compatible with 4''-6'' mobile phones. :
Equipment and other accessories are not included. :
Please select the correct option before ordering, if there are any questions, please contact the seller. :
Package Included:
Kit A:
1* Mini Tripod, 1* Phone Clip
Kit B:
1* Mini Tripod, 1* Adapter (For GoPro)

Termékek a kategóriában