.

.

Méhsejt edényfogó Trivet Szőnyeg, KUFUNG hőálló Táblázat Étel, Szőnyeg Szárítás, Forró Párna Kanál Többi, Csúszásmentes, Rugalmas, Tartós, Mosogatógépben mosható (Sárga, Kerek - Vastagabb Stílus)

Méhsejt edényfogó Trivet Szőnyeg, KUFUNG hőálló Táblázat Étel, Szőnyeg Szárítás, Forró Párna Kanál Többi, Csúszásmentes,

HUF 471.15

Összeg
Készleten

【Biztonságos Anyag】 : Készült prémium élelmiszer-minőségű szilikon, a trivets a forró edények nem mérgező, nem pióca káros vegyi anyagokat az élelmiszer, kiváló hő védelem továbbra is sértetlenül a szélsőséges hőmérséklet tartomány -40°C-tól 230°C-ig használható, kemencében, fagyasztó, mikrohullámú sütő, vagy mosogatógépben. 【Erős, Rugalmas, ellenálló képesség】 : KUFUNG szilikon szőnyegek ellenállni ismételt kanyargó, hajlítás, nem nyomot, torzítja, nem könnyű deformáció. 【Felfüggesztő Horog Design】 : Könnyen tárolható, illetve tartós, roll up, vagy akasztani a horgot, egyszerűen kézzel mosok, mosogatógépben mosható. 【Honeycomb Design】 : Hatékony anti-slip szigetelés, valamint a hő gyorsan eltűnik. 【Dimenzió】:Az intézkedések 6.8x6.8 inch, több színben az a választás, hogy egy vidám hangulatú, nyüzsgő dekorációk, hogy a haza.

Jellemzők

Termékek a kategóriában