.

.

Dupla Szemhéj Krém, Rotációs Elterelés Dupla Szemhéj Beállítás Krém Természetes Elrejtése Tartós Stílus Otthon a Nők, a Fiatalok, Kültéri

Dupla Szemhéj Krém, Rotációs Elterelés Dupla Szemhéj Beállítás Krém Természetes Elrejtése Tartós Stílus Otthon

HUF 957.15

Összeg
Készleten

[Fast Dry], Gyorsan szárad, vízzel nedvesítsük meg a krém állaga, átlátszó színtelen után száraz, szuper természetes hatás. [Tartós Stílus]Tartós stílus egy egész napon át képes fenntartani a tartós smink hatás egész nap hozzá a szépség. [Biztonságos, Kíméletes]3ml Nettó tartalom, biztonságos, enyhe összetevők nem fog bántani, vagy serkentik a finom bőr. [Természetes Elrejtése Effektus]Természetes elrejtése hatás, gyors művelet, könnyen kezelhető, hogy az egységes szemhéj be dupla szemhéj. [Az Emberek]Alkalmas mind a férfiak, mind a nők, használható, az emberek, az egyetlen szemhéj pedig infold dupla szemhéj.Szolgáltatás : 1. Természetes elrejtése hatás, gyors művelet, könnyen kezelhető, hogy az egységes szemhéj be dupla szemhéj.2. Gyorsan szárad, vízzel nedvesítsük meg a krém állaga, átlátszó színtelen után száraz, szuper természetes hatás.3. Tartós stílus egy egész napon át képes fenntartani a tartós smink hatás egész nap hozzá a szépség.4. Alkalmas mind a férfiak, mind a nők, használható, az emberek, az egyetlen szemhéj pedig infold dupla szemhéj.5. 3ml Nettó tartalom, biztonságos, enyhe összetevők nem fog bántani, vagy serkentik a finom bőr.Specifikáció : Elem Típus : Dupla Szemhéj Cream Material : ABS Nettó Tartalom : 3ml Textúra : Krém Esetben : Dupla szemhéj, egyetlen szemhéj, infold dupla szemhéj, alkalmazható, férfiak, mind a nők Csomag Lista : 1 x Kétágyas Szemhéj Cream1 x Y Alakú Villa Megjegyzés : Tartsa távol eléri a csecsemők, hogy elkerüljék a véletlen lenyelés.Ne használja ezt a terméket, ha a bőr sérült vagy duzzadt.

Jellemzők

Item Type:
Double Eyelids Cream
Material:
ABS
Net Content:
3ml
Texture:
Cream
Applicable:
Double eyelid, single eyelid, infold double eyelid, applicable to men and women
Package List:
1 x Double Eyelids Cream :
1 x Y Shape Fork  :
Keep out of reaches of infants to avoid accidental ingestion. Do not use this product when skin is injured or swollen. :

Termékek a kategóriában