.

.

Baiko PC-Accs, Billentyűzet, illetve Egér Kiegészítők Szakmai Egér Méter Egér Görkorcsolya Szett Kör Széle Ívelt Előre Vágott Öntapadó Kompatibilis a Baziliszkusz

Baiko PC-Accs, Billentyűzet, illetve Egér Kiegészítők Szakmai Egér Méter Egér Görkorcsolya Szett Kör Széle Ívelt

HUF 9463.50

Összeg
Készleten

★Sima Edge : Az előre vágott egér kori kerek, sima edge, exkluzív technológia biztosítja a korcsolya nem karcolja az egér pad, ami szintén hozza simán & stabil mozgás közben használja, javítja a teljesítményt. ★Előre vágott Méret : Előre vágott célja, hogy a megfelelően egér típusa, vastagsága már frissíteni a modell, nem befolyásolja az egér érzékelő tartósság, pontosság gondosan. ★Könnyű Összeállítás : A csomagot kap az előre vágott korcsolya tökéletesen egyezik az egér, öntapadó, amelyek könnyen harangzúgás le DIY magatokat. ★Kompatibilis : Az egér korcsolya, amely tökéletesen összeegyeztethető a Baziliszkusz. ★Több termék paraméterek, kérjük, tekintse meg a leírást. szakasz.Baiko 1999-ben alakult. Elköteleztük magunkat, hogy a fogyasztók minőségi termékek, szolgáltatások.Téma : 100% vadonatúj, magas quality Selected Képesítés Anyag : Készült minősített PTFE anyag, kopásálló, nem mérgező tartós teljesítmény védi a berendezést.Sima Edge : Az előre vágott egér kori kerek, sima edge, exkluzív technológia biztosítja a korcsolya nem karcolja az egér pad, ami szintén hozza simán & stabil mozgás közben használja, javítja a teljesítményt.Előre vágott Méret : Előre vágott célja, hogy a megfelelően egér típusa, vastagsága már frissíteni a modell, nem befolyásolja az egér érzékelő tartósság, pontosság gondosan.Könnyű Összeállítás : A csomagot kap az előre vágott korcsolya tökéletesen egyezik az egér, öntapadó, amelyek könnyen harangzúgás le DIY magatokat.Kompatibilis : Az egér korcsolya, amely tökéletesen összeegyeztethető a Baziliszkusz.Tulajdonságok : Csomagolási méret : kb. 13 x 9cm/5.12 x 3.54 inch Material : PTFENet Súly : kb. 5g/0.01 lbs Note : Kérjük, hogy 1-2 cm hibák miatt kézi mérés.Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.A csomag tartalmazza : 1 x Egér Feet About gyorsított szállítási rendelések : Gyorsított parancs érkezik 5 munkanapon belül.

Jellemzők

Packing Dimension:
approx. 13 x 9cm/5.12 x 3.54 inch
Material:
PTFE
Net Weight:
approx. 5g/0.01 lbs
Note:
Please allow 1-2cm errors due to manual measurement.
Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item.Package includes:
1 x Mouse Feet

Termékek a kategóriában