.

.

Baoblaze Vc-20 Mini Konzol Grafikus Kártya Támogatás,Mágneses,Állítható Magasság 26-50mm-es GPU-Állvány,Videó Kártya Sag Jogosultja Konzol M-ATX Asztali PC - Fekete

Baoblaze Vc-20 Mini Konzol Grafikus Kártya Támogatás,Mágneses,Állítható Magasság 26-50mm-es GPU-Állvány,Videó

HUF 1213.65

Összeg
Készleten

Készült magas alumínium anyag : Biztosítja az erős, hosszan tartó támogatás.Csavar alkalmazkodási design : kompatibilis az alváz különböző konfigurációk a hagyományos, MATX, ITX, hosszú tápegység öblök, hogy megfeleljen a különböző felhasználói házigazdák.Az alsó célja egy mágnes + szilikagél lemez, amely lehet adszorbeált vas anyagok, mint a tápegység rekesz, illetve a váz alsó lemez stabil adszorpciós támogatása.Miután forog a teleszkópos csavart az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy a szükséges támogatást, magasság, majd forgassa a középső rögzítő gyűrűt az óramutató járásával megegyező irányba, hogy a végén bezárni illetve megjavítani.A támogatás modul rendelkezik egy csillapítás anti-jegyzetfüzet.Leírás : - kiváló alumínium anyag : Biztosítja az erős, hosszan tartó támogatás. - Cseszd meg alkalmazkodási design : kompatibilis az alváz különböző konfigurációk a hagyományos, MATX, ITX, hosszú tápegység öblök, hogy megfeleljen a különböző felhasználói házigazdák. - Az alsó célja egy mágnes + szilikagél lemez, amely lehet adszorbeált vas anyagok, mint a tápegység rekesz, illetve a váz alsó lemez stabil adszorpciós támogatása. - Azok után, forgó a teleszkópos csavart az óramutató járásával ellentétes irányba, hogy a szükséges támogatást, magasság, majd forgassa a középső rögzítő gyűrűt az óramutató járásával megegyező irányba, hogy a végén bezárni illetve megjavítani. - A támogatja a modul rendelkezik egy csillapítás anti-jegyzetfüzet.Tulajdonságok : - Anyaga : Alumínium - Tömeg : 24g Size Ábra : 15x15x26mm/0.59x0.59x1.02inch Package Tartalma : 1 Darab Grafikus Kártya GPU Brace Note : 1. Kérem, engedje meg, kissé hiba miatt kézi mérés.2. Mivel a különbség a különböző monitorok, a kép nem tükrözi a tényleges színe a elemet.3. Szeretném, ha egy szép on-line vásárlás!Sok éves tapasztalattal árusítás online, vagyunk összpontosíthatunk a legjobb termék, illetve szolgáltatás az ügyfelek számára.

Jellemzők

- Material:
Aluminum Alloy
- Weight:
24g
Size Chart:
15x15x26mm/0.59x0.59x1.02inch :
Package Includes:
1 Piece Graphics Card GPU Brace :
1. Please allow slightly error due to manual measurement. :
2. Due to the difference between different monitors, the picture may not reflect the actual color of the item. :
3. Wish you a wonderful on-line shopping! :
We have many years of experience in selling merchandise online, we are focus on providing best product and service to customers. :

Termékek a kategóriában