.

.

10 DB Sztómások Táskák,Colostomia Kellékek,Egy Darab Drainable Tasak Csavar-Nyakkendő Ileostomia Gázcserenyílás Érdekel, méretre(Max 20-65mm).

10 DB Sztómások Táskák,Colostomia Kellékek,Egy Darab Drainable Tasak Csavar-Nyakkendő Ileostomia Gázcserenyílás

HUF 3240.00

Összeg
Készleten

1、[Kiváló minőségű sztómások táska] PE film design, akadály pecsét, könnyen megfigyelhetjük, hogy az állam a kiválasztás.Fleece bélés tartja puha, verejték-elnyelő alacsony-súrlódó hang. 2、[Könnyű cserélni] Egy-darab design, könnyű cserélni, illetve használatát.Könnyű szétszedni, majd cserélje ki, könnyen üres, majd öblítse le. 3、[Oostomy táska function] Ezek a sztómások táska kifejezetten a betegek gázcserenyílás problémák.Elsősorban tisztítása, karbantartása, valamint csökken a gázcserenyílás. 4、[Könnyen hordozható] Jó kiegészítők egészségügyi, hordozható, könnyen hordozható, amikor kiment.Az átlátszó zacskó megkönnyíti a megfigyelés, a sztóma kár, pedig ürüléket. 5、[használati Utasítás] Vágást az átmérő külső átmérő szerint a gázcserenyílás.Távolítsa el a védő papírt.Helyezze a shell a bőr mentén a gázcserenyílás, majd nyomja meg szilárdan.Húzza meg a csatlakozó végén a sztómások táska, így egybeesik az alváz.Közel van a zsebében egy idő szalag.Tulajdonságok : Állapot : 100% új Elem Típus : Sztómások Funkció : Használt tisztítás, ápolás, megszüntetése gázcserenyílás Óvintézkedések : 1. Ajánlott stick ez a termék, a film 3. 5 nap.Túlzott használata rontja a kötés hatása, mert peeling vagy szivárgás, károsíthatja a bőrt. 2. Ha a táska puffadás, kérjük, használja a tű átszúrja a levegő tetején, a táska.Ajánlott aktív szén szűrők, hogy tartsák be a szellőzőbe, majd távolítsa el a szagokat.a csomag tartalma : 1 doboz lista : 10 sztómások táskák + két klip, + stoma uralkodó + 10 foltok + utasításokat.

Jellemzők

Condition:
100% brand new
Item Type:
Ostomy
Function:
Used for cleaning, care and elimination of stoma
Precautions:
1. It is recommended to stick this product on the film for 3 to 5 days. Excessive use will impair the bonding effect, cause peeling or leakage and damage the skin. :
2. If the bag has flatulence, please use a needle to pierce the air at the top of the bag. It is recommended to use activated carbon filters to adhere to the vents and remove odors. :
packing list:
1 box list:
10 ostomy bags + two clips + a stoma ruler + 10 patches + instructions

Termékek a kategóriában